mvc

ja då har man varit på mödravården idag igen. var lite nervös över järnvädet men det låg på samma som sist. bara 106 vilket inte är bra när man är gravid. jag fråga vad man kan göra om det skulle sjunka ännumer och då sa hon att man kan få det intravenöst, men det får jag i sådana fall bekosta själv och de e inte billigt. självklart gör jag det om det skulle behövas men trodde att all mödravård var gratis men det inkluderar väl inte det då. vi får se skall till backa om två veckor. bebisen mådde bra men blev lite putt på oss när vi skulle kolla hjärtljuden och sparka och flängde som vanligt. en envis gävel... undra vem h*n har ärvt det av. ( kanske mig).
igår kväll kändes det som om magen skulle spricka. det känns trångt och jävigt, men då hade barnet vänt på sig så huvudet låg upp eller nått, kände aldrig så med Frida. så igår var ´kändes det som om jag var en flodhäst eller nått.

sen blev det till att ta en fika med min och dennis bror ute i solen. fan va gott det är. längtar efter värmen nu så man kan vara ute mer. och pula i trädgon med små saker. rock verkar också nöjd när han får ligga ute.

vi har fortfarande inte bestämt vilken camping vi ska ta och tiden bara rinner i väg. men det känns som det får bli hafsten eller unda i Uddevalla vi får se.

från sommaren 09


pyret

måndag


ja då var det måndag igen och dagarna sveper förbi. i fredags kom dem med våran bärbara dator som varit på lagning. jag var över lycklig för att se den tycker inte om och sitta vid den andra vi har. men då har dem inte skickat med batteriet. hur kan man missa det? datan är ju inte värd ett skvatt om den inte har batteri. men dennis har ringt rut idag och vi kommer få ett nytt. men det är fortfarande helt sjuk.

jag ringde jag veterinären för och kolla om dem kunde hjälpa mig klippa rockys klor. och det var inga problem tills det var dags. till en början var han bara orolig. men vi fick sätta på han en munkavel och brotta ner honom på britsen för att han skulle lugna sig lite men det blev inte bättre och han yla och skrek så det lät som vi misshandla honom och tre sköterskor kom in och kolla vad vi gjorde tillslut gav vi oss och det blev bara tre klor som blev klippta eftersom det blev som det blev så behövde jag inte betala och vi fick med oss en godis hem. inte en hemma e han sån när jag tar hans klor i vanliga fall så jag kände att jag hellre gör som jag brukar än att dråga ner han.

han var i alla fall helt slut när vi kom hem och jag var helt genom svett. så det blev till och kolla på New moon i två timmar. den var helt okej men precis som i första filmen sluter den mitt upp i allt och då blir jag ju så nyfiken. men den var bra tyckte jag.




rock hämtar sig efter dagen.


pyret

















hjärta



SLÅ LILLA HJÄRTA SLÅ
FINNS DET PULS
SÅ FINNS DET LIV
SÅ FINNS DET HOPP
SÅ FORTSÄTT SLÅ
LILLA HJÄRTA, SLÅ









mvc

i måndags var vi i uddevalla och kollade in hafstens camping och unda camping båda jätte fina men set var ju helt sten dött inte en kotte såg vi. vad gör man på en camping nu???? men vi har fortfarande inte bestämt oss om vi skall campa eller inte. det är ju folkracetävlingar med dem helger Dennis är ledig så vi pendlar mellan dem alternativen
på tisdagen var det dags att gå till mvc och kolla till hur jag mår. barnmorskan tyckte jag blivit rundare sen senast och det är ju bra. allt var bra tills vi kom till järn värdet som ligger alldeles för långt. och ändå har jag tänkt på och äta spenat och broccoli, persilja och jag har till och med druckit blutsaft som föresten smakar skit. men detta har inte hjälpt. så nu blir det att öka järntabletterna och fortsätta som jag gör.
igår åkte jag en sväng till sanna för att ta en promenad i älvängen. och ja det va en promenad jag var helt genom svett och slut när vi kom tillbaka för att äta lunch.




pyret


Husvagn

Igår var vi i väg och köpte husvagn i Kristinehamn inte det närmaste stället direkt men det gick bra. så nu är vi husvagnsägare igen och skall campa i sommar. vi har inte bestämt vilken camping än men inte all för lång bort eftersom dennis kommer att jobba och det bil en del pendlade när han är ledig. vi kommer campa på försommaren eftersom jag föder mitt i sommaren om allt går som det ska. det skall bli kul. vi trivdes jätte bra med camping livet förra året då vi var i Öland och i mellerud.
efter en längre resa hem så var jag helt slut, dels för att man sitter i bilen hela dagen och dels för att jag gick upp kl 6 och inte gjort det på jätte länge. jag brukar alltid sova när vi åker bil långt men inte igår, vet inte vad som var med mig. men jag somna som en stock när vi kom hem.

dennis fråga igår om jag ser mina fötter. och nej. jag har inte tänkt på det tidigare men jag ser inte mina fötter. herregud va tjock jag är . men det är ju bara bra.





happy feet




pyret


fetto

jag vet att många undrar hur tjock jag är... jaaa tjockare än sist. i kilon vet jag inte rigtigt har likson ingen koll på de... man har kommer en bild. nu är jag i vecka 20+5. allså 5:e månaden



pyret


Ge-kås

Jag har nu kommit hem fån ge-kås (ullared). det var ingen planerad reas utan dennis var uttråkad hemma och gav det som förslag att åka dit. kan man tacka nej?? nää det kan jag ju inte jag gillar att åka dit. men det blev en del inköp, men notan blev inte så hög som den blir i vanliga fall. jag hittade inte ett enda mamma plagg till mig. dem hade lite mamma kläder man inget i min stil. där emot tog vi mod till oss att köpa lite barn saker. delvis en flisoverall som ser ut som en nalle björn med smä öron på luvan, så grym. vi köpte även spjällsängs skydd och matchande säng kläder. jag kännde att jag inte kna tänka så negativt, måste vara mer possetiv och finna hoppet om att föda ett levande barn. jag går ju på extra kontroller på östra, så man har ögon på mig, och det är jag tacksamm över.
nu sitter jag i soffan och är helt slut i fötterna, men det är bara en sista kvälls prommenad med voven så slipper jag gå mer idag. det är väll alla extra kilon som gör att man blir trött i fötterna.



pyret.


RSS 2.0