blå


isigt

igår var det dag att träffa min moster som är här över julen. hon har inte träffat matilda sen hon föddes. så det blev en kaffe och fika. hur trevligt som helst. mne deras gata var ren is så och min bror körde fast i en snö driva då han inte fick stopp på bilen. och i väntan på att mamma skulle komma med sin bil med bogserlina så ramlade jag. aj säger jag bara. men allt löste sig till slut och vi hade rigtigt trevligt.
väll hemma var det ingen ide att ens lyfta på fötterna för isen. funderar på att salta men allt salt e ju typ slut så man får väll ta mat salt eller sand. jag hittar nog på nått

i helgen händer inte mycket dennis jobbar så jag e ensam hela helgen. så nått hitter jag nog på


pyret

lämmna

jag har inte hunnit hålla er uppdaterade den senaset veckan. har vatit lite mycket på gång. men vi var på bvc för vaccinering det gick ju ganska bra. några tårar och lite skrik men sen var det över.  nu är hon 67cm lång och väger 7845g. hon e min lilla tjockis. men det gör inget. matilda kan rulla runt av egen kraft nu från rygg till mage så nu kan man inte lämmna henne på golvet själv långa stunder. och när hon inte rullar runt tar hon sig runt på rygg.
smak portioner går bra. hon knaprar på för fulla muggar. även om det blir en del kladd så tycker hon om det.Äter morotspure.


Innan maten.

Jag och matilda.

historien om mig.

för 23 år sedan låg min mamma på bb och skulle föda mig. dem vänade en liten daniel eftersom killar domminerar släkten. men så blev det inte de kom en liten flicka och lyckan var stor. det tog ett tag innan dem bestämde sig för ett namn men efter att ha bläddrat i almenackan hittade dem det perfekta namnet Andrea. jag tror att julen belv sagolik.
jag har nu blivit vuxen och mamma efter alla turer i livet. genom lycka och sorg. jag har lärt mig mycket, men livet tar inte slut här. jag har mycket att lära. jag önskar inte rikedom jag önskar lycka. och lycka det är just det jag har idag..

pyret

helgen

i lördag firade vi mig med vännerna. det var jätte trevligt. fast jag fyller inte för än på tisdag men eftersom alla jobbar tog vi det i lördags. tack för alla presenterna.

isöndag fick bårde jag och dennis lite såvmorgon vilken var väldigt välkommnande. sen bar det av till julmarknade i älvängen där vi strosa omkring med daniel och anna halva dagen. vid halv fem bar det av hemåt för att tända en massa ljus och äta lite framför en film. det var jätte mysigt och det var länge sen vi hade så mysigt jag och dennis.

i förmiddags snöade som bara den. visligen gillar jag snö och har inget emot det men skottningen är minder kul men nu är det med avklarat. nu är det bara tvättmaskinen jga vänter på och medans den arbeter och matilda sover passar jag på att njuta av en kopp kaffe.
pyret

1:a advent

julen kommer med storm steg emot än och tiden verkar springa iväg. mne jga lyckades jul pynta i måndag. men på detta har jag blitt sjuk och matilda med. jag skall igentligen inte klaga för jga har inte varit sjuk på över ett är och det är inte så farligt. men jag tycker så synd om matilda som är täppt i näsan och hostar. man känner sig så maktlös när man inte kna göra något för henne. jag får ta hjlp av nära och kära så jag slipper ta ut henne medans jag rastar rocky. jga vill inte ta ut henne när det är så kalt ute. även om jag tar  på henne mycket kläder så blir han ju ändå kall om ansiktet. och det har ju varit typ -10 här nu i tre dagar. men det är rätt mysigt med med all snö och rocky älskar ju det. jag hoppas att bårde jag och matilda blir bättre till helgen då vi ska ha hem lite folk och vara barnvakter en stund på dagen...
pyret

RSS 2.0