piss

jag vet inte varför jag sätter mig vid den bärbara datan. mitt upp i allt sluter explorer att fungera. .aaaaaaaa jag blir galen. men använder nu firefox istället. jag brukat blogga från mobilen men då kan jag inte lägga upp bilder... så det får bli som det blir.

helgen har inte bestått av mycket verksamhet ellr joo kankse tvättade 4 maskiner tvätt idag och våldgästade monica igår kväll tillsammans med svärmor.

eftersom det varit fin väder idag passade jag på att ta en långpromenad med rocky genom halva skepplanda i förmiddags. och gud vad jag längtar till våren. det var riktigt varmt i solen med så jag och rocky lekte på framsidan i solen en stund med medans matilda sov i vagnen.

börja fundera i går vad man kan plantera i trädgården till våren. jordgubbar, hallon, smultron. ja ät bara saker. emn jag har ju inga gröna fingrar så risken är stor att det bara dör. men samtidigt kunnde det va kul och plocka jordgubbar med matilda och sen sitta och äta dem med henne i solen.  jag vet inte får se kankse ska ta tomater eller nått istället....

vi står in för valet nu om att söka dagis. man vet ju nada om dagisen här i skepplanda.. vilka som är bra, dåliga och hemska... hur skall man veta det... lyssna på vad folk säger men alla säger ju så olika...









jobba

igår var ju min första dag på jobbet eller dag och dag snare kväll. och det är ungifär som jag lämmnade vissa gammla finns ju inte längre och nya har till kommit men arnars var det som vanligt. lite tragist måste jag säga jag hade nog förvänatat mig mer ändringar i organisationen men inte mycket.
det gick bra och jobba men jag kännde att man har ju inte alls samma tempo som innan. då man var blixten mellan tanterna. det var ruskit kalt och cyckla om inget annat så var det halt med men jag klara mig utan en skråma. när jag kom hem låg matilda och sov men der varade inte länge men jag hann sitta med dennis en stund själv och prata lite. men nu njuter jag av min ledighet tills nästa gång det är dags att jobba.
nu är det inte lång kvar innan matilda kan krypa. hon ställer sig på tåna och knäna och står helt stilla men hon har rätt ställning nu så det dröjer nog inte länge till. ovh då är hus friden slut. *smile*





pyret

spagetti

efter träningen igår var mina ben som spagetti när jag skulle hem. jag pressa mig själv lite extra igår så det är väll därför man idag är träningsvärken inte så farlig. men det tog emot och går sista kvällsprommenaden med rovky igår. och att det är is över allt hjälper ju knappast.


imorgon ska jag jobba för första gången på ca 2 år. det skall bli spännande. jag kommer vara helt slut när jag kommer hem. barnvakt coh hundvakt är fixat då dennis sluter 17 och jag skall börja 15. jag ska inte jobba själv utan gå brevid så jag kommer ha noll ansvar imorgon vilket känns bra eftersom det var så längesen jag jobba. samtidigt ska jag årdna delegerig så jag kan ge mediciner i framtiden. så gårdagen bestog av många telefon samtal farm och tillbacka. tanken är att jag sen ska jobba var 4:e helg. det skall bli rätt kul att komma tillbaka och träffa arbetskamraterna och dem gammla, dem spom finns kvar vill säga.

här kommer bilder










Hopp hopp

Matilda bara växer och växer nu väger hon 8655g och är 70cm lång. En riktig tjockis. Hon har fått två tänder i nedre käken men det är inte så lätt att få en bild på de då tungan åker fram. Änn kan hon inte krypa men hon Putter sig bakot när hon ligger på mage. Men det hon tycker mest om är att stå och hoppa. Man håller henne under armarna och benen böjer sig hela tiden hon kan hålla på hur länge som helst. Jag har börjat träna nu två gånger i veckan och det har varit riktigt roligt faktist. Jag har verkligen pressat mig själv på passen och har haft träningsverk. Dennis har fått ha henne då själv och det har gått hur bra som helst. Dennis tycker det är kul att få egen tid med Matilda. Igår träffade vi några bekanta och deras barn. Han är en månad äldre än Matilda och mycket större än henne när han föddes men nu var han mindre än henne och hur lätt som helst och bära det var så stor skillnad så Matilda såg ut som en jätte jämför med honom. Men Matilda ligger ju över sin kurva med.. Pyret

Renovering

Vi håller på att renovera här hemma nu. Vi har målat ett av rummen på övervårningen och flyttat upp kontoret dit. Idag har vi målat Matildas rum så nu fattas bara golvläggning lister och möblering. Inte för att hon ska flytta dit än men efter alla julen klappar har vi inget bra ställe att förvara alla leksaker. Jag har även kollat på lamor och tavlor till hennes rum. Resten av huset ser ut som ett mindre bombnedslag. Men de e ju ingen idee att städa när vi grejar. Men blev jag vansklig när jag öppna mikron igår så jag torka rent den. I helgen blir jag helt ensam här hemma då Dennis jobbar och inte kommer hem för än måndag eftermiddag, har jag tur hinner jag slipa och måla om en byrå men allt beror på hur Matilda är. Just nu ligger skrutten i min famn med lite feber och sover gott och jag hör hur sängen ropar på mig.. Sov gott Pyret

Shitphone

Nu har Matilda börjat få en tand. Man ser inget än men stoppar man in fingret i munnen på henne känner man nått vasst. Detta innebär Att hon är lite kinki till och från. Hon har även börjat pipskrika när det inte går som hon vill, så vilja har hon. Nu har jag och dennis fått våra nya telefoner en var sin iphone 4. Så nu sitter vi i varsin soffa med varsin telefon och surfar. De ser jätte roligt ut när vi sitter rigtiga nördar, och iblan är det så illa att Dennis sitter med datab i knät o telefonen i handen. Man kan ju inget annat änn att garva. Pyret

jul-nyår!

nu är bårde jul och nyårsafton över. julen har varit bra och stillsam. vi har bara varit hemma med den närmaste familjen. det blev en massa jul klappar men matilda fick nog mest av alla. nästa år blir det lite roligare för då är hon med på ett annat sätt. nu var julkapparna intressanta men det mesta skulle in i munen pappret lika så eller snarare allt.
nyår firade vi hemma med två kompisar och deras barn. det blev monopol spel och mys. så klart gick vi ut på tolv slaget men det belv bara några minuter för min del för matilda ville inte ligga i vagnen och hon var övertrött.
idag blev det bara en slapp dag. och det är inte mycket som har blivit gjort.

gott nytt år på er..

pyret


RSS 2.0