Nyår

 

Ja då var julen över. Rätt skönt. Nu nalkas ett nytt år med nya händelser och nytt hopp.

Idag var jag hos läkaren och såg min lilla knodd igen. Allt var bra. Den låg där och simmade så min oro är nu stillad för idag.

Jag tittade på ett förlossnings program tidigare idag jag vet inte varför men jag tycker det ör intressant och pinas genom det. En sak kom jag fram till jag vill inte behöva göra kejsarsnitt och bli nersövd och inte det är absolut måste. Jag vill helst föda vanligt. Jag tycker det var lätt med Frida även om hon nu var mindre. Men på nått sätt var det häftigt att känna den kraften inom sig att bara trycka på. Alla som har fött barn vet vad jag menar. Jag kan inte sätta ord på hur en förlossning känns. Men det är häftigt.

Jag blir hemma till februari efterson jag är så orolig och har svårt att koncentrera mig. Jag måste hitta hoppet inom mig är glädjas mer än jag är orolig.

 

Pyret..


snö

 

Ja snön har kommit till Skepplanda. Och mysigt är det. Jag älskar sön. var ute både idag och igår och lekte med Rocky (hunden) och Elvis en kompis hund. Det är härligt att se snön ligga på grenarna i skogen och jul känslan kommer men tycker jag.

 

Jag har sovit dåligt till och från i ett par veckor nu. Det är inte det att jag drömmer obehagligt men jag kan vakna upp mitt i natten och det känns som om hundra myror är på mig och det kliar. Så jag har kommit på att det är bäst att smörja in sig innan jag går och lägger mig.

Mat lusten är på topp och hungern kommer ofta. Det är ju possetivt, men det innebär också att man vill äta sånt man inte har hemma. Typiskt. Jag försöker förutse detta när jag är och handlar men det är ju inte så lätt…

God jul på er

 

 

 

 

 

Pyret…….


22år

Överraskningen som blev var en övernattning på strömstad spa hotell. Det var min tre vänner Emelie, Christian och carro som anordnat detta. Dem hade bokat en behandling för mig som var helt okej och senare gick vi ut på kvällen för att äta gott och gå till krogen. Men jag var ju trött så vi var hemma vid ett. Det var länge sen både jag och Dennis var ute så sent. Men det var kul och jag uppskattar det verkligen.

Då e det dags att börja julklapps handla. Det var bättre förut då började jag handla i oktober och var klar i november. Men dem senaste åren har jag tappat det och då blir det nu i sista månaden men det löser sig.

På torsdag skall jag träffa min nya chef i kärra och samtidigt ta en kaffe med lena. Jag tyckte att det e viktigt och chefen får träffa mig så hon kan få ett hum om vad som har hänt, för då kan hon också ha förstålelse på ett helt annat sätt.

På fredag ska jag till Kungälv träffa en ny psykolog som ska vara expert på sådana här fall. Kan ju vara skönt och ha en stöttepelare under graviditeten. Vi får se hur det går. Efter det hoppas jag att mamma och min moster kommer hit men vi får se hur planerna blir.

 

 

pyret


Mvc

Ja då har jag varit på återbesök på mvc och tittat på den lilla/lille. Det sog bra ut även om det mest liknade en pingvin. Dem tog flar blodprover på mig eftersom jag kännt mig yr dem senaste dagarna och då berättade läkaren att ett utan dem graviditets hormon man har om man har tillräckligt stor mängd utav det kan man söva folk med det. Häftigt, inte konstigt att man e trött. Men igår tog ändå priset så jag gick in i skafferi dörren och sen nyste så jag slog i huvudet i dörren. Aj aj säger jag bara. Och dennis vet inte om han skall skratta åt mig eller inte. Men jag blev ialla fall sjukskriven till årsskiftet till och börja med.

Polen resan var bra trotts att jag var tvungen och lägga mig mitt på dagen och vila för jag höll på och somna i resturangen. Men det viktigaset var att mina tre muskutörer hade mycket trevligt. Dem hinkade öl och någon röd drink. Så dem mådde bra.

Imorgon skall vi åka iväg igen jag vet inte vart eller vad vi skall göra men vi blir borta en natt och min bror säger att jag kommer att uppskatta det, vad det nu kan vara. Dennis säger att han inte planerar det emn det tror jag inte på. Detta stohej beror på att jag fyller år på måndag och nu skall vi fira mig. Jag hoppas det blir bra…

 

Pyret..


RSS 2.0