midsommar

solen skiner och jag sitter utanför husvagnen och njuter. borde jag och dennis trivs bra, och städningen väntar. resterande grannar har nu börjat vakna till liv efter gårdagens partay. men för mig och dennis blev det lugnt våra familjer kom upp och vi åt mat och lyckades också städa husvagnen efter en grädd olycka dennis orsaka. han skulle vispa grädde med skruvdragaren och slant eller nått så vi hade grädde i hela husvagnen det luktar fortfarande men det är ju städat i alla fall. känns som om vi kom igår och åka hem imorgon känns inte så lockande. fyra dagar går fort.
i onsdags var bi på östra och gjorde sista ultraljudet allt var bra och barnet väger ca 3 kg. och mitt blod värde har blivit normalt ligger nu på 120. jag kolla mig i spegen och tycket att jag blitt jätte tjock. eller så kanske är det bara jag men jag är lite otymplig.pyret

Unda

idag är städning och börja packa husvagnen på schemat. än så länge går det bra. men i kväll kommer jag nog vara lite trött. jag ser verkligen fram emot att åka till unda det skall bli så skönt att komma i väg. jag hoppas bara att bebben håller sig inne dem dagarna. jag har haft lite förverkar men inget mer. jag väntar på att dem skall bli tät men så kommer det bara två och den inget. och så är det inte varje dag.
i lördags åkte jag och mamma ut till backa plan för att handla rengskydd till barnvagnen. det blev inte bara det uten lite kläder med. som en överraskning hade min bror köp ett skötbord till oss som vi ville ha. som låg i mammas bil. mamma och jag montreade det när vi kom hem. det blev en heldag och jag var inte hemma för än vi halv sex, och då var jag helt utmattade. visst brukar jag gå en del på dagarna men inte på samma sätt som i lördags.

dennis började sin semester igår så nu skall jag dras med honom i ca 5 veckor hemma. förhoppnings vis kommer vi lyckas att inte gå varan på närverna, vi har en tedens att göra det om vi är hemma bårda två. det är som om huset blir mindre. det skall nog gå i alla fall.pyret

29

29 dagar kvar till beräknad förlossning. jag räknar dagarna som går otroligt långsamt. allt är bra ,ed den lill*. men det ger mig ingen säkerhet därför vill jag föda helst igår. oron kommer titt som tätt och inget lugnar mig. och sen att jag är stor gör inte saken bättre heller. det är bökigt och flytta på sig och vända sig i sängen. dennis kom hem häromdagen och hade köpt en jätte fin skötväska till oss. så nu fattas bara regnskydd till vagnen. eftersom min bil är obesiktigad kan jag inte ta mig någonstans och jag blir galen på de. även om det bara är för att handla känns de jobbigt. men reservdelarna till den kommer imorgon och då får dennis börja fixa de.
nästa vecka åker vi som det ser ut nu till unda camping. jag är trött på att vara hemma och dennis vill göra nått på sin semester så vi packar husvagnen och rullar i väg. det skall bli skönt. men det blir inte hela veckan för vi ska till östra och mvc så vi får åka på onsdag eftermiddag. midsommar firar vi där uppe.


pyret

RSS 2.0