Bil



Ja nu har vi äntligen köpt en passande bil till mig. Det blev en Opel Vectra kombi. Jag är jätte nöjd. Den är blå. Så nu har jag fått tillbacka mina vingar. :p

Det har snöat mer idag jag börjar bli jävligt less på de. Efter den vanliga söndags middagen hos mamma åkte jag en tripp till Ryd för att hälsa på sanna och Robin. Martina och Pepsi var också där med deras hund Ella. Där kunde hundra springa fritt på tomten och trots snöandet lekte och busade dem. Men eller skulle ju ha sten koll på vad matte och husse gjorde samtidigt som hon ville vara ute och leka, så hon hade lite beslut ångests och ville in och sen ut.  Rocky hade snö i hela ansiktet och det hängde massa snö i underkäken på honom. Tyvärr ville han inte stå still så jag fick inget bra kort på honom.

Täppt i näsan har jag blitt och de e inte helt lätt när man inte kan använda näs spray så det får bli koksalt lösning. Hjälper lite i alla fall. Men det går nog över de med.

 

 (bilden är fån nyår. helt grym)
Pyret


Snö snö

Ja snö stormen har nu kommit. Idag är det inte roligt att gå ut med hunden ska jag säga. Man får titta ner i marken för att inte få en massa snö i ögongen. Så våren kommer nog inte än fast jag längtar till värmen. Och att kunna sitta ute.

Vi har fortfarande inte hittat någon lämplig bil till mig, men jag ger mig till tåls. Jag känner mig lite fast här men som tur är får jag låna min svärmors bil ibland.

Såg att en bekant till mig hade läst här på bloggen. En person som jag inte haft kontakt med sen gymnasiet, vi gick i samma klass.  Det skiljer bara några veckor från våra beräknade förlossnings datum. Rätt kul jag önska all lycka till Annika.

Ja helgens bravader tog stryk på mig. På fredag var vi och hämta upp en kompis och åkte till Tildas och åt tre rätters. Jätte go mat och vi var propp mätta. Tiden sprang iväg och helt plötsligt var klockan tio. Då drog vi iväg till Ellen som vi våldgästa. Där spelade vi spel och tjöta. Sen bar det iväg hem så hann klockan bli 2. Jag var helt slut. På lördagen var Dennis hela dagen i älvängen på folkrace prova på dag där han skulle vara bärgare. Jag kom upp en sväng men kylan tog över och jag åkte efter två timmar. Efter en middags lur var det dags för mat och sen till vadbacka (den lokala puben här i Skepplanda).  Där var det mycket folk och vi stanna en stund men tröttheten tog över och det var dags att hoppa i säng.

Så jag har fått hämta mig efter detta är inta alls van att vara uppe så sent. Jag börjar nog bli gammal. J

 

 

pyret


Blommar på nytt

 

Som ni ser har jag lyckats ändra bloggens utseende lite. Är rätt stolt över mig, fast det var inte så svår. Jag fuskade lite och tog en klar design.

 

Igår var jag på möte med försäkringskassan. Det gick relativt bra tycker jag. Dem kommer godkänna min sjukskrivning men också parata med min arbetsgivare och se om man kan omplacera mig. Vi får se vad som händer. Jag tror inte man kan det men man vet ju aldrig.

Vi har inte hittat någon vettig bil än.  Det är ganska svårt. Och Dennis och jag vill inte bara köpa för köpandes skull. Det skall ju kännas bra och så.

Helgen är full med aktiviteter. På fredag skall vi hem till Dennis kompis som fyller år och på lördag är det prova på dag på folkrace här i älvängen och sen på kvällen blir det att träffa alla nere på den lokala puben. Söndag är vilodag för mig i alla fall. Vi får se hur de blir.

Min döda orkidé´ lever på nytt igen och blommar nu.  Jag blev förvånad när jag såg knopparna för några dagar sen.

 

pyret


Nytt Hopp

 

En nu dag har kommit till Skepplanda och det väntades besök på mödravården idag.

Där gick allt bra. Barnmorskan skulle lyssna på hjärt ljuden men det gick inte så bra till att börja med eftersom barnet rörde mycket på sig men tillslut gick det. Och det lät alldeles utmärkt. Så det gav mig nytt hopp som jag kan leva på ett par veckor till.

Idag var vi såpass lata att vi åt thai mat. Gott var det och till efterätt blev det hembakad kladdkaka. Bara en massa mums.

Eftersom jag står utan bil letar vi nu efter en. Jag känner mig helt fast här fast jag inte behöver åka någon vart men det är just det om man skulle behöva åka. Vi får väll se vad det blir. Helst vill jag ha en kombi för det blir ju lättare med hunden. Men vi får väll se hur det blir med det. Min käraste är ju rätt kräsen när det gäller bilar. Det får inte vara en Volvo eller Saab. Och inte för gammal eller att bilen gott för långt. Så jag kan ju inte ställa allt för höga krav men det brukar bli bra så jag klagar inte. Men vi ska nog se till att jag har en bil till nästa vecka.

Min kära svärmor kom på igår att hon har en kompis här i Skepplanda som har egna hästar som behöver lite extra hjälp med ridning så vi var där på ett besök igår. Men innan vi kunde se hästarna fastnade vi i backen och kom inte fram pga. all snö. Och jag experten skulle backa tillbacka för att ta sats men då hamnade vi nästan i diket. Så vi fick tillkalla hjälp och tillslut lyckades vi få upp bilen men då fastnade vi istället i en liten grop men vi puttade på och till slut gick det. Så på lördag skall jag dit och prov rida. Vi får se.

 






Pyret...


Utan bil

Ja då var man utan bil. jag krocka igår eftermiddag. Ja det var rätt obehagligt men min fina Chevrolet är skrot. Efter 4 timmars väntan på gyn akuten igår och innan det 3 timmar på Kungälvs akutintag så gjorde dem ett ultraljud och vad fin bebisen var. Den låg där och splittra och de e dem första rörelserna jag och Dennis har sätt. Så det är skönt. Ingen skadades varken jag eller hunden eller han jag krockade och hans familj.  Nu blir det till att åka en massa bil för hunden skull så han inte fastnar med rädslan.

Det hela gick väldigt fort. Han fick sladd och hamnade rak över vägen och jag tvär nita men bara gled rakt in i hans förar dörr. Människor har klagat på mig att jag är en miljö bov men nu tycker jag att det var jävligt bra att jag hade en stor bil. anas hade jag varit platt som ett frimärke. Hela min vänstersida är kappot. Min första bilolycka ensam. Och eftersom Dennis jobbade ringde jag direkt till honom. Och min käraste bror har hållit mig sälskap hela natten och hela dagen trotts att jag har sovit hela natten.

Jag måste ha en skyddsängel över mig eller nått för inte en skråma har jag eller hunden fått och mitt barn lever och simmar runt. Gladare kan jag inte vara…

 

Min bror sa nått farsinerande till mig idag och det var att Jake Weber en skådespelare i serien medium är ruggigt lik vår far. Jag googla saken och trodde inte mina ögon hittade ett kort som äckligt likt. Skumt. Eller så är det hans dubbelgångare. Vem vet.

 

 

 

 

 

 

Pyret…..


RSS 2.0