veckan

denna veckan som har gårr har varit helt okej. vi har varit på bvc och nu väger skrtuuen 9,4kg och är 76 cm lång. vi gjorde hörseltest och hon hör aldeles utmärkt men de visste vi ju redan.
jag var på öppna förskolan här i skeppland för att testa på det. och det var ju helt okej men jag tror matilda hade roligast. hon gick ihop med alla barnen trotts att hon var yngst så visade dem andra barnen försiktighet mot henne och krypa det behövde hon inte för alla kom och läämnade leksaker till henne. eften 1 1/2 timma var hon helt slut och vi begav oss hemmåt.
i helgen har det varit lungt med. jeanette och sonja var här hela dagen igår och matilda fick leka med tim. merlina var också med en kort stund. så det har varit fullt hus. matilda har fått nu bilbarnstol och i den sitter hon som en prinsessa.


pyret

denna veckan har det varit ganska mycket. i måndags så åkte vi till kungälv för att påbörja vaccsinering mot tuberkolos. sen på tisdag var det sagostund i nördinge, och idag var det tillbaka till kungälv för själva vaccinsprutan. jag har varit rigtigt trött och hoppas på en sovmorgon imon i alla fall efter sex hade varit skönt. längtar nått så fruktansvärt till våren och sommaren nu så det är dags att börja planera semesten. jag vill bygga staket och kommer nog få dennis på min sida med. men det hade varit kul att åka i väg med kankse på camping eller nått. men vi får se hur mycket pengar vi får i hopp. så om någon har en miljon eller två lver så är det bara att hojta.
vi har slutat använda gåstolen. hon tycker om den men hon är högt och lågt och for går det också. så nu är det golvet som gäller, så förhoppningsvis börjar hon krypa snart. hon kommer dit hon vill men det är inte något krypande utan ålande och vändningar som gäller.

vi har nu ställt oss i kö för dagis med. det finns tre små barns dagis här i skepplanda så vi får förhoppnings´vis en plats här. men det är mindre kul och behöva lämmna henne så många timmar när hon är så liten men vad skall man göra. vi får väll se hur det blir till sommaren.

pyret

Stress

I tisdags var vi på sagostund och Matilda var helt slut efter fikan vi tog. Hon sov gott i bilen på vägen hem. Sen kom Sanna med malva och då skulle Matilda vara med och busa med Rocky och malva och sen var det dags att sova igen och då sov hon i ca 2 timmar i sträck vilket hon gör välldigt sällan nu för tiden. Bård idag och igår har hon sovit ytterst lite, och kvällarna varit mycket påfrestande då hon somnar i famnen men vaknar så fort man lägger henne i sin säng. Imorgon är en mycket hektisk dag för oss. Först ska vi till portugisiska ambasaden och skriva en fullmakt så vi kan sälja gammelfarmors hus i portugal. Och sen vidare till östra till hjärtmotagningen för en uppföljning på Matildas lilla blås ljud i hjärtat. Men det e lite kärrvit så jag förväntar mig lite stress imon. Men jag får det nog att gå ändå. Bara det inte kommer allt för mycket snö i natt. Natti natt Pyret

RSS 2.0