skumt

i onsdags fyllde frida ett år. det känndes skumt. att för ett år sedan var jag i polen och födde ett barn och nu sitter jag här med ett i famnen, men det är inte samma barn och det är inte samma känslor. och jag funderarde mycket på hur man skall fria frida. tårta och barnkalas, nej tack. vi gjorde så att vi åkte upp till graven tillsammans jag och dennis då vi köp en bukett och en ros som vi plantera. senar på kvällen tände vi ett ljus.

det känndes konstigt att hålla matilda i famnen samtidigt som jag täker tillbacka på frida. det är liksom skumt. men ändå så älskar jag bårda två men på olika sätt.

i torsadgs var det dags att besöka bvc igen nu väger matilda 3370g och är 52 cm lång. så hon växer. men vi har en vikare nu till skötersa och hon är lite konstig. typ glömsk men ändå inte. och så slätter hon frågor som man inte vet vad man skall svara på typ hur går de för er?? joo bar kan man svara då men hon nöjer sig inte med det utan frågar säger okej, känns allt bra då... jag menar jag har ju redan svarat på det. nästa vecka får jag gå själv då dennis jobbar.


pyret

Yesterday

Gårdagen börja de med ett förat bvc besök skurttan väger nu 3070g, så hon har vuxit. nu skall vi gå dit en gång i veckan i en tid famöver men denna gången och nästa gång har vi en vikarie, hon är lite skum och det känndes som hon ställde tusen frågor.lite senare kom sanna och maritna och novalee på beök. det blev en promenad med och det var lite som barnvangsligan.. hehe

sanna och novalee.

sen var det dags för en lång promenad med hunden och matilda så dennis kunnde vila. efterson vi lagt on taket och haft en del hjlp av vänner så bestämde vi att vi skulle bjuda alla på middag. sara och lena fick halka på eftersom sars ville träffa lillan. det var lycket trots kalla vindar. jag såg knapp symten av min lilla dotter var det inte sara var det lena och va det inte lena var det sonja, det ända jag behövde göra var att mata henne. och moa tog hand och lekte med rocky så han va helt slut.
sara och lillanpyret


:o()

dagarna går lite i varnadra och bara försvinner. jag tycker mest synd om dennis som skall jobba på måndag igen, jag vet att han vill va hemma, men hemma så grejar han bara och det är han trött på. han skulle nog kunna spy på vårat tak nu, och han går inte upp dit friviligt. vi har lag nytt tak och det gör vi inte om. även om jga inte kunnat vara med och hjälpa till har jag sett dennis lita. och värmen har ju inte heller hjälpt. men nu är det bara stuprännorna kvar och sen klart. om typ 40 år då det är dags igen flyttar jag.

våran kära dotter kan jag inte klaga på i alla fall. såver hela nätterna och typ hela dagarna. hon vaknar bara när det är matdags eller om blöjan behöver bytas. men jag tar det inte förgivet det kan vända fört så jag njuter av tiden. idag har dennis varit och köpt sten som jag skall lägga på fridas grav jag ville igentligen göra iordning den innan förlossningen men hann inte så det är mitt projekt idag.

lena, moa och sara kommer på besök med, så det blir en del skvalrandes med dem med.
pyret


Lite bilder från bb och hemma
bb

ja då va man här.nu sitter jag på bb i väntan på att hon skall vakna. ´det blev en flicka till. men eftersom jag och dennis har sådan tur i livet belv det kejsarsnitt. vi hade en tid för igångsättning í onsdags vi kom dit och dem stack hål på hinnan, inga verkar efter en timma satte dem dropp och då började det köra igång. men nej min kära dotter hade handen på huvudet så det gick inte. jag fick så ont i min höft ben jag kan inte beskriva känslan. så dem snitta mig men jag fick sövas eftersom dem satte epudralen fel på mig. jag fick även bedövning innan snittet bårde lustgas och epudral med pump. bra grejer måste jag säga. ´
eftersomjag belv sövd fick dennis ta lillan och sarkars honom han belv in lassa i ett rum och inget mer. han viste ingenting. och där satt han med barnet i famnen och väntade på att jag skulle få komma dit. och efter ett tag fick jag äntligen se två små fötter som rörde sig. hon lever va det första jag sa. och gät. helt sjuktmen jag fattade inte att jag hade ett levande barn.
hela natten låg hon vid min sida. jag vaknade flera gånger och trodde inte att hon kunde andas. men hon lever än idag..


pyret....

snart

Ja nu är det inte långt kvar, med det känns ändå som en evighet. igår var vi på mvc allt var bra förutan mag måttet. måttet har varit stilla i tre veckor så nu får vi åka till östra imon och göra en till tillväxtkontroll. kul. nä det tycker varken jag eller dennis. om nått skulle vara fel så ka dem sätta igång mig eller göra snitt men det vill jag helst inte. vi får se hur det går imon. men starkars dennis har inte fått mycket sömn i natt eftersom jag jag legat och gnytt och åmat mig.
människor i min närhet uppmuntar mig med att nu är det ite långt kvar osv. men det känns overkligt att det kan hänta nått när som helst. jag tycket inte det är roligt längre och magen är ivägen hela tiden, och kläder blir smutsiga. jag vet att jag klagar mycket men jag vill bara föda mitt barn och börja en ny epåk. det blir svårare att gå vidare när man väntar barnet. för jag vet att jag vänter ett barn men hur kommer vardags livet se ut, inte bara när jag är mamma ledig utan sen om några år.
sommaren känns långdragen med vi brukar alltid åka till polen så det känns konstigt att vara hemma hela sommaren.  vi har ju bara åkt till uddelvalla dem dagarna och inget mer. om man jämför med förra året då vi åkte till öland 3 dagar och polen 18 dagar så är detta årets semester inte mycket. vi har funderingar på att åka i höst i stället, men vi får se hur det blir med allt.


lite sommar bilder på rocky.
RSS 2.0