sitter som på nålar...

ja nu har snön kommit och kaoset kommer väll bil ett faktum. jag har redan skottat en gång men det lär väll bli fler gånger idag. efter en sådan ansträngnig tänkte jag bara ta det lungt med en kopp kaffe mne icke. mailda vaknade och ville inte ligga kvar. satte henne i gå stolen som hon gillar otroligt mycket. så man får ha ett vakande öga så hon inte lyger in i trappan eller något annat. rocky har flytt fältet och har insätt att i soffan kan han inte bli på körd av henne. hon dras mycket till honom när han e på golvet hon matilda kommer i full karriär mot honom. men han flyttar bara på sig.  nu ligger han i soffan brevid mig. och vilar efter att ha lekt i snön.

pyret




att döda ett barn

http://www.youtube.com/watch?v=n3pbmWXzCeY


Ullared + Lisseberg

ullareds resan började bra. men när vi kom fram var det kö för att komma in. har inte upplevt detta på flera år. men vi stälde oss snätt i kön och efter 1,1/2 timma kom vi in. och väl inne var det knökat med folk och man fick preja sig fram med kundvangen. helt sjukt. jag tappade lusten. men vi fick handa en hel del. det var skön och virra om kring utan en bebis och tänka på. men självkart vae det lika skönt att hämta upp henne.

på söndagen åkte vi till lissebeg. lite taskit väder och helt folktomt var det men det var jätte mysigt. jag vann 2kg choklad. första gången i hela mitt liv.

imon är det dags för föräldrargruppen igen. får se vad det bjuds på.


Sten till frida


Lisseberg



Min och dennis vins. Min är den stora ;D


Matilda i sin lära gå stol


pyret

hulken

jaa jag borte bli hulken eller nått. i dag har vi vartit på bvc för vgning och mätning. matilda väger hela 7385g och är 64,5 cm lång. jag har reden en kartong full med kläder som inte passar henne och på börjat en till. men det är amtiding roligt att se henne utvecklas. jag har börjat med smakportioner men det är ingen jätte hitt. men minst en tsk varje dag blir det jag ger inte upp. men det blir en del kladd också.

på lördag väntas ullred och jag ska shoppa loss ska bli rigtigt kul. har ordnat barnvakt så jag kan strosa utan att tänka på nått. det kommer att bli julkappar och en massa saker till matilda med. ska även se om jag hittar en ängel eller något liknande till frida.




pyret

framåt

ja det går framåt för matilda. hon kryper inte men hon lyfter på rumpan och sjuter ifrån med benen. arnarna hänger inte rigtigt med. men det räknas ändå. man blir ju så glad. jag har börjat ge smakportoner men hon är lite skeptisk och rynkar med hela ansiktet. men någon stans måste man ju börja.
vi var på fridas grav igår och lämmna krans och tände ett ljus. matilda va inte på humör så det blev en snabb visit men jag ska åka upp igen i kväll för att ta lite kort.

nu får ni lite bilder på köpet med..




 Stör mig inte........zzzzzzzz

Med Viktors keps..

Nybadad och överlycklig

Pyret



dagen gärning

ett barns snutte filt kan inte ersättas. det är de käraste dem har.
idag när jga var ute med rocky hittade jag en snutte filt och en napp på marken. jag såg en dam långt framför mig med en barnvagn. jag tvekade lite.. ska ja ta upp den och försöka komma i kapp henne... jaa jag chansar. jag ser hur hon letar efter något i vagen och vänder för att gå tillbacka. jag tittar på henne och frågor om hon tappt snutten. de hade hon, hon tacka så mycket och sa att den är ju overdelig för barnet. och ja sa att det har jag och vänta. det var dagens goda gärning från mig.. nu har jag gjort mitt i dag. och jag hoppas att dagen fortsätter så



pyret


Föräldrargrupp

då var man hemkommen från föräldrar gruppen. bvc sköterska va sjuk idag så vi fick bara några häften om mat och en tid till nästa gång så vi satt bara och prata. det var då den frågan kom om jag hade fler barn. jag svara ärligt och efter svaret blev det tyst som det alltid blir. vad svarar man på de??? hur hade jag svarat om någon sagt det till mig. jag vet faktist inte. det finns ju inget som är rätt i det läge. men det var trevligt ändå. det var kul och se att alla bebisar hade växt så mycket på så kort tid. det kliar mycket i matildas mun så händerna är där hela tiden. jag försöker med en bit ring men hon får inte till det själv. 
dennis sålde ju min bil för ett tag sen. men har jag fått en ny. så nu har jag ingen bortförklaring till att åka och hälsa på jobbet. men jag skjuter ändå upp de hela tiden. men någon dag skall jag åka.
igår var jag och la en krans på pappas grav ihelgen ska jag till frida givitvis.


pyret

RSS 2.0