denna veckan har det varit ganska mycket. i måndags så åkte vi till kungälv för att påbörja vaccsinering mot tuberkolos. sen på tisdag var det sagostund i nördinge, och idag var det tillbaka till kungälv för själva vaccinsprutan. jag har varit rigtigt trött och hoppas på en sovmorgon imon i alla fall efter sex hade varit skönt. längtar nått så fruktansvärt till våren och sommaren nu så det är dags att börja planera semesten. jag vill bygga staket och kommer nog få dennis på min sida med. men det hade varit kul att åka i väg med kankse på camping eller nått. men vi får se hur mycket pengar vi får i hopp. så om någon har en miljon eller två lver så är det bara att hojta.
vi har slutat använda gåstolen. hon tycker om den men hon är högt och lågt och for går det också. så nu är det golvet som gäller, så förhoppningsvis börjar hon krypa snart. hon kommer dit hon vill men det är inte något krypande utan ålande och vändningar som gäller.

vi har nu ställt oss i kö för dagis med. det finns tre små barns dagis här i skepplanda så vi får förhoppnings´vis en plats här. men det är mindre kul och behöva lämmna henne så många timmar när hon är så liten men vad skall man göra. vi får väll se hur det blir till sommaren.

pyret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0