Livet~Vi alla har väll haft det svår här i livet på ett eller annat sätt. detta kommer att finnas med hela vägen och sitta i bakhuvudet på oss. en oväntad dag kommer minner fram igen och man tänker vad lärde jag mig av det. man blir visar och principer och tyckande ändras också i takt med man ändras själv som människa. och så står du där igen och undrar vem du och vart tog du vägen, men destå längre tiden går inse du att det bara är en liten del av dig själv som har ändras och att du vuxit i dig själv. och då inser man att man är rätt bra igentligen. och bara för att man ändras eller saker omkring änn ändras så är ju det inte fel. utan en ny väg som öppnas för dig.

vem har inte funderat på vad som händer när man dör. himlen, djävulen, man blir en ko eller paradiset listan är lång. men om man inte rigtigt vet och inte vill tro nått och tar allt med en klackspark. där har man ju möjligheten att välja själv. jag själv vet inte ringt vart man hammnar. jag har helt enkelt inte bestämt mig och håller alternativen öppna. vart är frida kan man då undra, med mig så klart. i mitt hjärt och min tankar.  allt och inget kan ju hända. men i vardagen kan det tyckas ointressant och tvätten, disken och allt annat tar över tankarna. jag försöker tänka på det som står nära mig palner för veckan, semester och så vidare.

kan matilda då ersätta frida. NEJ de e ju klart hon inte kan. Frida är mitt hjärte barn som inte gjort nått ont ett oskyldig barn. En helt annan människa helt enkelt. jag har två barn två underbara tjejer som kommer finns i ryggsäcken jag bär med mig genom hela mitt liv. där alla händelser och erfarenheter samlas. ´


några tankar från pyret bara.....

Kommentarer
Postat av: Therese

Blev helt tagen av din text. men jobbigt att läsa om Frida. Har själv mist ett barn ofrivilligt! Kämpa på..

2011-04-10 @ 22:51:39
URL: http://Andeoo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0